Talefot

MARIANNE ØSTENGEN er daglig leder i Talefot. Hun er utdannet film- og sceneinstruktør, og har blant annet studert språkvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Hun har 20 års erfaring som kursholder innenfor muntlig tekstformidling og sceneferdigheter. I de senere årene har hun spesialisert seg innenfor retorikk og presentasjonsteknikk med studier fra BI i Oslo. Med sin bakgrunn har hun opparbeidet seg en særskilt kompetanse på dette feltet.

Marianne Østengen har tro på at alle kan bli dyktige til å presentere og formidle, selv om veien fram kan være høyst individuell.
Det å styrke og inspirere den personlige siden av hver enkelt kursdeltaker er en grunnleggende filosofi i Talefot.

Marianne Østengen ble kåret til Årets Kursleder i 2010 av Confex Norge AS blant 100 kurslærere.

MORTEN TEIEN er bedriftsøkonom fra BI,og pedagog fra Universitetet i Oslo med spesialfelt motivasjon og prestasjonspsykologi.I tillegg har han studert klassisk og moderne retorikk, og beskrives som en av Norges dyktigste foredragsholdere. Han driver også prosessveiledning og holder kurs i Ergo Credo.

GRETE HOLTAN som er utdannet MBM (Master of Business and Marketing) fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har jobbet i inn- og utland som leder både på strategisk og operativt nivå. Hun har blant annet jobbet for Shell International, Shell Skandinavia og Norske Shell. Hun har ledet flere kursbedrifter, ledet store forhandlinger med både stat, kommune og det private næringsliv. Hun har sittet på begge sider av forhandlingsbordet og er i dag forfatter, foredragsholder, kursleder, coach og daglig leder i Sinius AS. Hun har i en årrekke trent og hjulpet mange bedrifter og privatpersoner, og kan vise til svært gode referanser.

HANS-IVAR KRISTIANSEN holder kurs i salgs- og forhandlingsretorikk. Han er Cand. philol fra Universitetet i Bergen og har utgitt over 35 bøker om språk, retorikk og litteratur.Han har holdt over 500 kurs i retorikk for ulike bedrifter innen stat, kommune og det private næringsliv.

Talefot er et firma som spesialiserer seg kun på retorikk og presentasjonsteknikk, og alle kurslærere tilknyttet Talefot har en eller annen form spisskompetanse innenfor faget.

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli bedre til å holde presentasjoner?
les mer

_____

Oslo

Presentasjonsteknikk

25.-26.mai 2021

14.-15.juni 2021

les mer

Oslo

Presentasjonsteknikk

23.-24.august 2021

13.-14.september 2021

les mer

Bergen

Presentasjonsteknikk

5.- 6. mai 2021

30.-31.august 2021

les mer

Trondheim

Presentasjonsteknikk

10.-11.mai 2021

1.-2.september 2021

les mer

Oslo

Retorikk grunnkurs

31. mai - 1.juni 2021

17.-18.juni 2021

les mer

Oslo

Hvordan håndtere nervøsitet

3.-4. mai 2021

les mer

Stavanger

Presentasjonsteknikk

27.-28.mai 2021

20.-21.september 2021

les mer

_____

Dette sier kundene:

“Det beste og mest nyttige kurset jeg har vært på på mange år”

“Kurslærer var engasjert, dyktig og kunnskapsrik. God observatør og lytter”

“Veldig bra og annerledes kurs. Strukturert og poengtert”

les mer